2011. március 24., csütörtök

Dagi Louis

azaz Lajoska :-)



Lajoska kb 2 éves. Egy igen szegény házaspár eteti kicsi kora óta a társasház udvarán. Mikor súlyosan megsérült a lába, anyagi lehetőségüket messze túllépve orvoshoz is vitték. Azonban Lajoskát hetekig kell naponta kezelésre, kötözésre hordani. Ezt se anyagilag, se fizikailag nem tudták megoldani így segítséget kértek neki.
Lajoska szombat óta a vendégünk. Reggelente elviszem az állatorvoshoz, ha végeztek a kezelésével, visszahozom.
Nincs jól. A sérülése nagyon csúnya, altatásban kell kezelni olyan fájdalommal jár. Az idegen környezet, a fájdalom, az altatások, gyógyszerek, a gallér megviselik lelkileg is. Azért a kezemből szépen elfogadja a grillcsirkét és a simogatást.
Már lassú javulás is látszik, de még nem kizárt hogy végül amputálni kell a lábát.
Gazdikái visszavárják. 3 lábbal is.

2 megjegyzés:

Rita írta...

Jó néha hallani, hogy vannak még olyan emberek, akik, ha maguk nem is képesek ilyen-olyan okból segíteni keresnek valakit akinek módjában áll. es nem hagyják sorsára a beteg, fogyatékos állatot. Isten éltesse Őket sokáig, Lajoskának pedig gyors és fájdalommentes gyógyulást kívánok mert hazavárják!

batorba írta...

Szia.
Régóta olvasom a blogodat...de ezt te is tudod, mert néha hagyok kommentet,és meg kell mondjam,nagyon tetszik az egész,amit csinálsz,azért kapsz tőlem egy jó szót az "egy jó szó" játékban :)
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

További szép napot :)
Csilla