2009. május 29., péntek

Díjat kaptam


Cat-től. Merthogy szerinte én szuperséf volnék. Természetesen nem vagyok az. Még egy átlagos háziasszony szintjét se érem el, hiszen neki egy férj és néhány gyerek ízlésének is meg kell felelnie. Nekem viszont csak a 3 macskám ízlését kell kiszolgálnom a magamén kívül. Az se mindig egyszerű, de hála a tápgyártóknak, megbirkózom vele. Ők pedig hálájuk jeléül mindenhová juttatnak a szőrükből. A kajába is, természetesen :-)
Az általam olvasott gasztrobloggerek mindegyike megkapta már ezt a díjat, így nem adom tovább. Egyenlőre. De ez a cím felidézett bennem néhány gyerekkori emléket.
Folyt. köv.

5 megjegyzés:

Cat írta...

Nyafkamacska, ez a díj nem csak azokat illeti meg szerintem, akik a csodákat fényképeken elénk tárják szuper gasztrobloggerként. Minden tiszteletem az övéké, félreértés ne essék, de én úgy ítéltem meg, hogy ha valaki egy s(z)örbetet vagy a kolbászoskenyér ötletét vagy a madártejet például úgy tálalja az olvasók elé ahogy te tetted, igenis a fejeden van a helye az elismerésemnek. :)

Nyafkamacska írta...

A fejem foglalt. Ottan most Béla könyököl :-)

Ha röhögtetni kell a népet, akkor a te trükkös tökös recepted a fődíjas. Fetrengtem :-DDD

Vaci írta...

Nyafkamacska, hidd el, megérdemelted:-)
Aki olyan kreatívan, élvezettel és szívből főz és süt, mint te, annak jár !

szuszmok írta...

Gratulálok és egy szemernyi kételyed ne legyen - megérdemled!:)))

murok marci írta...

gratulálok a díjhoz. szerintem már csak a nem nyafka macskák miatt is kiérdemeldet;-) de a madártejedet is elmentettem:-)