2011. november 6., vasárnap

Happy end - Audrey



A kép már Audrey új otthonában készült.

Audrey gyönyörű macska. Valami elképesztő kecsesség volt benne még vemhesen, majd műtét után gallérral is. Audrey Hepburnről kapta a nevét.
Audrey imádja az embereket. Profi mód tekereg a bokák körül, bujik, dorombol, simogattatja magát.
Audrey imádja a hasát. Képes órákat eltölteni azzal, hogy egy konzervdoboz aljára nyúlkálva, majd a kezét lenyalogatva az utolsó molekula szaftot is kinyerje :-)
Audrey, sztárhoz illően "kissé" raplis. A többi macskának rendszeresen nekimegy. És időnként belekap a simogató kézbe. Nem okoz sérülést, de akkor se kellemes élmény. Ez persze visszariasztott minden esetleges gazdijelöltet.
Tegnapig ;-)

Egy másik cicát szemelt ki a gazdija, de ő éppen nem volt vendégfogadó kedvében. Audrey a látogatás első fél órájában az aktuális konzervdobozzal bíbelődött. De minden doboz kiürül egyszer. Akkor bedobta magát a látogatóknál és nyert.
Azért a gazdi jól teszi, ha megjegyzi: Ő csak a második lehet Audrey számára. Első a kaja :-)

3 megjegyzés:

indriya írta...

:))

Vaci írta...

A gazdi szerint levakarhatatlan :-))

Vaci írta...

Nem harap, nem raplizik. Csak azt nem szereti, ha kaja közben hozzányúlnak a kajájához, de akkor is csak ráfog a gazdi kezére, sérülést nem okoz :-)
Manikűrre meg azért volt szüksége, mert annyira lelkesen dagaszt - félig nyitott szájjal, elcsöppenő nyállal - hogy szabályos akupunktúrás kezelésben részesíti az "áldozatát" :-)