2013. május 10., péntek

Happy end - Myrtill

Nagy lemaradásban vagyok. A Nyanyuskát még Húsvét vasárnap vittem el új családjához.

A fiatal pár nemrég veszítette el tizensok éves perzsa cicáját. Hozzánk Silver miatt jöttek, de mikor meglátták Myrtillt más már nem kellett. A megszólalásig olyan, mint az övék volt.
Nyanyuska nem sok időt pazarolt a költözés miatti stresszelésre. Csak addig volt kissé zaklatott amíg be nem mutatták a teli kajástálnak. Azt haladéktalanul kiürítette és mikor utántöltötték megnyugodott :-)


Igazi úrilány. Fodrásznál is voltunk. Láthatólag nem volt neki ismeretlen a dolog.

Az eltelt időben a hírek szerint valósággal megfiatalodott. Selymesebb lett a szőre, fáradhatatlanul ugrál, szaladgál, játszik.
Boldog, GAZDÁS cica.
Remélem, még sok évig.

3 megjegyzés:

Bóbita írta...

HuÚ!! Nagyon örülök neki! Nagyon szép pofikája van! Az új családnak sok boldogságot, neked(tek) pedig gratula az újjávarázsoláshoz!

Nyafkamacska írta...

Nálunk is szépült, hiszen bent volt, biztonságban. Parazitamentesíttettük, rendbe rakattuk a fogait és azok helyét, ivartalaníttattuk. Kapott rendszeresen a korának megfelelő kaját és persze foglalkoztunk is vele amennyit tudtunk.
De az igazi átváltozásos csoda az új családjában történt meg.

Bóbita írta...

Tudom, hogy dolgoztatok rajta sokat, emlékeztem is rá, és vissza is kerestem a blogban. Nyilván szeretetet és gyengédséget is kapott tőletek.
Az első tál étel után tudta, hogy hazaérkezett a családjába, az új gazdiknál.
Nagy öröm ez, és erő a további mentendőkhöz.