2013. október 11., péntek

Ég veled Hettike!


Béltumor nyirokrendszeri áttétekkel. Ennyi.

7 megjegyzés:

Bóbita írta...

Nagyon sajnálom!
Nagyon szép, okos, kedves arc!
Biztosan sokat adott lényével!

Ildikó írta...

Szegényke, nagyon sajnálom

Bóbita írta...

Kérlek, írj Hettikéről még.
Lilla mennyi idős most?
előre is köszönöm.

Nyafkamacska írta...

Egyenlőre nem tudok.

Lilla becsült kora 4-6 hónap. A súlya alapján inkább 4. Kicsike, filigrán, valószínűleg alulfejlett. Így elég nehéz a korát meghatározni.

indriya írta...

Én írhatok? Ha nem bánod.

Hettike egy állandóan rohangálós, kíváncsi, szeretetreméltó, kifejezetten jó fej cica volt. Úgy képzelem, hogy ha megszólalt volna, keveset beszélt volna, de az tele lett volna humorral, meg cukkolással. Gyönyörű fekete macska gyönyörű napsárga szemekkel, na ilyen volt Hetti.

Amikor az ember betoppant a Macskákhoz, az első, amit meglátott, hogy Hettike fut. Vagy ugrik. Vagy mindkettő. Balról jobbra, jobbról balra, volt, hogy keresni kellett, a leglehetetlenebb helyekről képes volt kifutni.

Etussal, a nagy hisztis kedvencemmel, aki nem bírja általában a többi cicát, teljesen jól kijött, Bucika meg udvarolt is neki. Szóval a négylábúak is szerették.

És imádott kaját lopni. Ő volt a legelső, aki a tányérhoz rohant. Imádott beslisszanni a többi cicához. És ha sikerült neki (általában sikerült neki), felfalta a maradékot, de kajaosztásnál is ő volt az első. Aztán ő kezdett el legelőször fürdeni és bámulni kifelé az ablakon.

Bennem - nagyon dióhéjban elmesélve - így maradt meg ez a tündér cica.

Nyafkamacska írta...

Mert a másiké mindig finomabb :-)

Bóbita írta...

Bocsánatot kérek. Tapintatlan voltam, hogy nem gondoltam arra, milyen nehéz beszélni róla. Most. Frissen.
Lilla infót köszönöm.
Indriya! Neked köszönöm a Hettike benyomásokat. Sokszor nézek be egy nap erre a lapra és újabban hosszan elidőzök Hettikénél és rendesen elfacsarodik a szívem mindig. Nekem, aki nem is ismertem, nekem is nagyon fáj, hogy elment. Nagyon jó a fénykép, mert beszédes. Beszédes nagyon a szeme, mert látom belőle, hogy élénk, okos, jól feltalálja magát, kedves, nyilt, mindenről tud és ott van mindenütt rögtön, de nem bosszantóan tolakodó. És igen, az is, hogy jópofa, jó humorú és szeretni való egyéniség, ahogy írod. Nagyon kedves, ahogy betekeri a lábfejeit is. Tudom, szokásuk a macsekoknak, de valahogy ez nagyon vagányos így, ahogy ő csinálja!
Szerintem ő boldog volt, nagyon. Legalább is, a fénykép készültekor mindenképp, mert ez a szépséges szem magabiztosságot, elégedettséget sugároz. Jó élni!!