2009. július 2., csütörtök

FONTOS ÜZENET

ÚRISTEN!!!!! Mindenki küldje tovább ezt az üzit annyi embernek amennyinek csak lehet!!! Ma reggel a bolt előtt valaki elhagyott egy doboz zsírszegény tejfölt, aminek 3 nap múlva lejár a szavatossága!Éppen ezért fontos, hogy megtaláljuk a tulajdonost!Fontos!Nagyon!Ki tudja, mi lesz, ha nem sikerül?!?!?!?! Lehet hogy töltött káposztához kellett volna!Az nem jó tejföl nélkül!!! Ez egy komoly dolog, összefogás szükséges!!!De tényleg!!!Küldjétek tovább!Most!Sokszor!!
Ne legyél szívtelen! A tejföl számít rád!
:-)

Ezzel elmondtam a véleményemet a napi tucatnyi külddtovábbmertazzalsegíteszrajta körmélekről.
Azt meg különösen utálom, hogy ilyenkor az e-mail címemet elküldik többszáz vadidegen embernek. Akiktől további körleveleket kapok.
Tessenek szíveslenni használni a józan paraszti eszeteket mielőtt megnyomjátok a Küldés gombot.
Különös tekintettel az ilyen esetekre. :-(

7 megjegyzés:

Cat írta...

Mélységesen egyetértek! :)

Juhizs írta...

:-) Igen ! Szerintem is...

ccsigaház írta...

nézz be hozzám, vár ott valami :-)

A.C.E írta...

Egyetértek veled! A csúcs az volt, mikor vallami vallásos email jött, ilyen "külddtovább" státusszal, benne persze leginkább a szeretetről volt szó, a végére meg odabiggyesztették, hogy ha még sem küldöd tovább, három nap múlva valamelyik szerettednek komoly baja lesz! Szép, nem?

Nyafkamacska írta...

Ahogy egyesek a szeretetet képzelik :-(
Nekem a kedvencem a BillGatesmindentovábbküldöttmélértadakozik típusu. Bill Gates bizonyára a hülyeségéből gazdagodott meg.

mmama írta...

Most lehet hogy megköveztek, de én még ha ismerőstöl is jön ilyesmi, meg az a sok roggyant elméjű kép , meg sem nyitom. Ugyanis a legtöbbnél látni hogy tovább küldött levél.
Rögtön törlök.
Utólagos bocsánat kérés az érintettektől...........

H. Mária írta...

Mindig lesznek olyanok, akik ezeket csak azért küldik tovább, mert küldeniük kell. Talán nem is értik, hogy ez egy butaság, hiábavaló dolog, de mégis tovább küldik. Én ha kapok valami pps-t, ami szép és kedves, azt én magam átszerkesztem és úgy tárolom a gépemen, majd egy idő után törlöm. Tovább küldeni nem szabad, mert egy láncreakciót indít el vele az ember. Soha nem lesz vége. Üdv. Mária (az a legrosszabb, mikor úgy kezdi: "Te egy szívtelen ember vagy, ha ezt az üzenetet nem küldöd tovább!" Ne, ilyenkor akármi is legyen írva rögtön törlök.)