2009. december 12., szombat

Ajándékot kaptam


Kicsit nagyon zajlik mostanában az életem. Ezeket a gyönyörűségeket már egy hete meghozta a postás. Ritától kaptam őket. Gyönyörűek. Egyszerűen nem találok szavakat. Mikor kibontottam, percekig csak tapogattam, nézegettem, forgattam, ölelgettem őket potyogó könnyekkel. Szépek, ötletesek, tökéletesen megvarrva. És persze macskásak :-)
Nagyon köszönöm a kedvességedet, Rita!


Egyik este Bélától is kaptam ajándékot. A levesembe apportírozta a csörgős egerét :-)



A legnagyobb ajándékot Emmától kaptam. Akit november 10-e óta gondozunk, szelidítgetünk. Aki miatt teljesen kétségbe voltam esve, annyira nem jutottunk előre sokáig. És akit a héten már rendszeresen felvehetek, dédelgethetek. Sőt ezt el is várja. Akit tegnap simán betettem egy hordozóba és elvihettem az orvoshoz az első szurijára. És miután visszaérkeztünk, még csak nem is duzzogott. Ha lehet, még jobban jött, bújt. És végre játszik, és eszik.
Gyönyörű, kedves, bújós Emmácska. Nem volt méltó rád az a szörnyeteg, aki a gyepire juttatott. Fel se fogta milyen kincs van a kezében.

2 megjegyzés:

Rita írta...

Örülök hogy "elökerültél, és nincs semmi baj :-)))Ölelgetni, használni szabad, sirni is, de csak örömödben !!!!! Használd egészséggel öket!!!!
Nagyon örülök Emma haladásának, most már csak egy nyugis otthon kell neki (macska)szeretö gazdival..... szoritok neki nagyon!!!!

Tinkmara írta...

Emma gyönyörű. Az apportírozáson percekig rötyögtem. Az ajándékaid meg csudapofák. Nyafkamacska, kívánok neked nagyon szép, áldott karácsonyi készületet.