2011. május 25., szerda

Happy End - Bóbita



Bóbita egyike a tavaly Húsvétkor született fekete kicsiknek. Nagyon sokáig volt nálunk. A nyakörve alapján ő volt Kék.
A tesóinál kisebb volt, de amúgy élénk, érdeklődő. Tavaly ősszel valami fertőzés jött az egyik szemére. Kentük, kezeltük de sajnos nem használt így el kellett távolítani.
Azóta sokat rágódtam rajta. Éppen egy csomó betegünk volt. Meghalt 2 akkor befogadott kicsink.Retro parvos volt, Zöld besárgult. Azt se tudtuk hol áll a fejünk. Orvoshoz rohangálni, gyógyszerezni, takarítani, fertőtleníteni. A hypó szétette a kezünket, miközben rettegtünk, hogy átvisszük a parvót valamelyik oltatlan kicsire. Talán ha két nappal hamarabb kapcsolok és visszaviszem az orvoshoz, még meg lehetett volna menteni a szemét. Talán. Ezt már sose fogjuk megtudni.
A műtét utáni lábadozást meglepően jól viselte. Hamar megtanult fél szemmel vadászni. Az egyik ilyen rojtkergetősdinél ugrott be a verssor: "Bóbita, Bóbita játszik". Így lett Bóbita. Akkor azzal vígasztaltam magam, hogy így legalább nem olvad be a többi tökegyforma fekete kölyök közé. Így talán jobban megakad rajta egy gazdijelölt szeme.
És megakadt :-)
Bóbita március elején költözött új otthonába Barcika egy szintén mentett, szintén fekete cicalány mellé. Rövid idő alatt összeszoktak, összebarátkoztak. Mostanra nagy szeretetben és összhangban élnek.
Itt lehet LÁJKOLNI őket! Természetesen együtt :-)

1 megjegyzés:

mmama írta...

Nagyon békésnek tűnnek a takaró melegében. Remélhetőleg hazatalált Bóbita.
Drukkolok Nevenincsnek !!!