2011. augusztus 26., péntek

Pulcsi 2.0




Pulcsi hihetetlenül kedves, bujós cica. Ivett segítségével megszabadult a gubancaitól és pudlis külsőt öltött. Kozmetikázás közben kiderült, hogy ez a tevékenység nem ismeretlen neki. Nagyon szépen, nyugisan hagyta. Kivéve a hasa nyírását és a lábai kefélését. Akkor anyázott kissé.
Az is kiderült, hogy csontsovány :-( Viszont a kozmetikázás meghozta az étvágyát. Lelkesen eszi a tasakos, szószos tápokat. Ha nem kapja időben, károgó hangján alaposan leteremt.

Tegnap este voltunk kivizsgáláson, vérvételen. A vérvétel ellen erősen tiltakozott, de egyébként dorombolt, nézelődött.
Tapintásra a veséje olyan, mint egy szétnyílt krumpli. Pajzsmirigye nagy. Szívverése gyors. Görccsel a gyomromban várom a laborleletét.

Már régóta nem hiszek a csodákban. De most annyira reménykedek egyben. Jár neki egy párna, egy meleg otthon, egy szerető gazdi még! Ez minden idős macskának jár!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drukkolok nagyon, hogy ne legyen nagy baj és még boldog gazdis évei legyenek Pulcsinak!


kissulak

katha írta...

nagyon szorítok nektek! annyira kedves kis állat! sajnos az öregeket sokan kidobják, pedig a leghálásabb időszak az életükben :((

Rita írta...

Olyan édes, nem is csúnya, csak ápolatlan....... az ilyen macskák a gyengéim, én valahogy mindig a legelesetebb, legpiszkosabb, legsoványabb stb zárom a szívembe. Most is, hoztak egy kis fekete cicát, olyan koszlott, sovány és csúnya volt szegény...aztán pár napja a párom kijelentette: Nyamvadtkának veszélyes a státusza, úgy tűnik marad :-)

katha írta...

mi lett az eredmény? Lehet már tudni valamit róla?