2012. július 26., csütörtök

KényszerpihenőA szervezetem már egy ideje adta a jelzéseket de nem hallgattam rá. Egészen addig, míg a fájdalomtól lélegezni se nagyon tudtam. Tüdőgyulladás.
Így a betervezett egy hét szabiból kettő lesz. És a betervezett nagytakarításból punnyadás.
Azért ma elvittem 3 macskát orvoshoz. Kivételesen sajátokat.
Mancika orrát múlt kedden megplasztikázták hogy jobban szeleljen. És letolták a bundáját, hogy jobban bírja a hőséget. Kontrollon voltunk. Szépen javul. Jövő hétfőn varratszedés.
Nyuszikának lemaradtunk az oltásaival a hólyagproblémák miatt. Ezt most bepótoltuk. Viszont a gyógytáp miatt egy dekát se sikerült lefogyasztani. 6+ kg. Hétfőre szerzek tőle pisit és az eredménytől függően valamit kitalálunk.
Zizikével lesz még pár köröm. Megkapta az oltásait és vettünk vért egy geriátriai tesztre. Az általános állapota jó. Csak van némi fogköve amit le kell szedni. A bal füle mögött van egy egész kicsike bőrkinövés. Szemölcs vagy ki tudja. Megfigyelem egy hónapig, aztán meglátjuk. A legnagyobb gond, hogy sajnos a csípője dp gyanús. Arra kap fájdalomcsillapítót egyenlőre. Aztán egy hónap múlva fogkő (és szemölcs vagy mi) leszedés mellett megröntgenezik.
Azt ki se számolom, mibe fog kerülni ez az egész. 
Egy szolidabb tengerparti nyaralás biztos futná belőle. Így mulatok én.

3 megjegyzés:

indriya írta...

Gyors jobbulást kívánok!!

Rita írta...

Gyógyulj meg, és figyelj egy kicsit magadra! Ha vmi komoly bajod lesz azzal a macsoknak se teszel jót mert szükségük van Rád, egészségesen!

ny. írta...

Gyors, teljes gyógyulást kívánok! Magadra is vigyáznod kell, nem csaka cicákra! :-)