2012. október 13., szombat

Fehér macskák hete

Szerdán késő este sikerült Móninak elkapnia egy etetett kolónia egyik nősténymacskáját. Hófehér. És vemhes. Eleve ivartalaníttatni kaptuk el, de arra nem számítottunk, hogy októberben még ilyen problémával is szembesülünk. Jövő keddre volt időpontunk az orvoshoz, de addig nem mertünk várni.
Köszönjük az Állat és Ember Állatvédő Egyesület és Dr. Nyomárkai István állatorvos gyors segítségét. Ritkán tapasztalunk ilyen profizmust és rugalmasságot. Ivartalanítási akciójuk keretében már csütörtök délelőtt sikerült megműttetni Hópit. A bezártság nem tetszik neki, de egyébként jól van már. A koszttal kifejezetten elégedett :-)

Tavasz óta várt nálunk gazdira Hópihe. Előző gazdájától felnőtt kölykével együtt kellett mennie  a tulaj állítólagos allergiája miatt.
Gyönyörű, kedves. Nem is tudom, miért tartott ennyi ideig mire olyan gazdi jelentkezett érte akinek nyugodt szívvel adhattuk. Csütörtök este óta hivatásos ágymelegítő Kalocsán.

Fotó: Illés-Vlaszák Olívia


Etetett kolóniából került a gondozásunkba 3 hasonló korú, taknyos, csipás kölyök. Micike és Marcipán már gazdira találtak. Tegnap este Boriszt is elvittem új otthonába. Nem egyke lesz. Egyik társa tavaly örökbeadott Bogi cicánk. Jelenlegi nevén VV Pintyő Gyopárka. Kétségtelenül gyönyörű, de szellemi olimpiát aligha nyerne. Valamint Károj, aki 2 éve aszfaltbetyárként szólította le az utcán a gazdi lányát. És 3 lelkes uszkár. Őket Borisz a teljes 2 kilójával lemorogta, hogy a gazdi háta mögött kerestek menedéket :-)

VV Pintyő Gyopárka

Károj és Borisz
Azért köztük még várható néhány saller



1 megjegyzés:

indriya írta...

"hivatásos ágymelegítő" :))))))