2012. november 29., csütörtök

Happy end - Réka

Vagy 2 hete jött egy jónak tűnő gazdijelölt Manyikát örökbefogadni. Hordozó nélkül. És nem értette mi a probléma ezzel. Manyika maradt.
Ma egy kedves házaspár jött érte. Telefonon és mélben teljesen normálisak voltak. Személyesen szimpatikusak. Hordozót is hoztak. Aztán mindjárt az első szembejövő macseknál, Etusnál leragadtak. Azt hittem, vele mennek haza. Szerintem ők is. Nehezükre esett megnézni akiért eredetileg jöttek. Manyika hozta a formáját. Bújt, játszott, dorombolt. Tetszett is nekik, de szerintem Etelkát vitték volna. Ha nincs Réka. De Réka ott volt. Távolabbról, kissé elutasítóan nézte Manyika produkcióját. És a látogatóink elsőre, nagyon, de nagyon belezúgtak.


Úgy gondolom, nagyon jó helyre került bár ezt ő ebben a pillanatban aligha értékeli :-)
És majd Manyikáért is eljön az igazi. Addig kergetik tovább a pöttyöt Erikával és Miával.


6 megjegyzés:

Gabi, Berlin írta...

Nem csodalom, hogy belezugtak Rekaba. Amikor a forumon megmutattad az osszes cicat egyszerre, en is Rekanal mondtam, hogy hubzmg, ha plusz macska kene, maris vinnem. Hihetetlenul gyonyoru cica.

Unknown írta...

Hol vetted a fény játékot?Nálunk a macskák is kapnak ajándékot, és ez nagyon tetszik nekem:)remélem nekik is fog.

Wolf Attila írta...

Sziasztok!
Attila vagyok, és szerencsémnek tartom, hogy Réka már a mi kényeztetésünket élvezi. De szó szerint. A kezdetben visszahúzódó, és félénk kisasszony kezd kibontakozni, és egy olyan oldalát mutatja meg, amit eddig szerintem nem látott senki. Ma pihenőnapos voltam, így egész nap itthon voltam vele. Amikor végre elfáradt (egy kicsit) a játékban, lefeküdt aludni. Feje a tenyeremben. Így vagy fél órán keresztül csak ültem, és figyeltem ahogy alukázik. Ha lehet még jobban beleszerettem.
Egyre magabiztosabb, vagányabb. Bár még vannak kisebb félelmei (hangok, szagok) de az eredendő kíváncsisága nagyon hamar legyőzi az akadályokat.
Száz szónak is egy a vége: Réka - illetve nálunk: Tigi - OTTHONRA lelt.

Nyafkamacska írta...

A lézercerkát a kínai boltban vettem. 4-500 forint körül van.

Nyafkamacska írta...

Élete első heteiben valószínűleg nem sok kényeztetésben volt része. Majd most bepótolja.
Családban élve a legtöbb félénk kölyök gyorsan kinyílik és egészen megváltozik. Mi nem tudjuk megadni nekik azt a fajta intenzív együttlétet ami ehhez kell. Az a gazdikra marad.

Wolf Attila írta...

Sziasztok!
A kislánnyal túl vagyunk az első kiránduláson, az első hosszú autózáson, az első ismeretlen szagokon, az első kutya látványán, az első idegenben alváson.
A rokonoknál Tigi (mert a viselkedése miatt már inkább ez a név illik rá)kíváncsian fedezte fel a lakást. Leginkább akkor volt magabiztos, mikor ott voltunk vele mindketten. Az idegeneket (feleségem szüleit) nagyon jól fogadta. Nem akart menekülni. Kíváncsian nézelődött kifelé az ablakon. Jé...madár...jé...kutya...jé...mozog valami...jééééééé.... :-D
Az autózás is gond nélkül sikerült oda-vissza.
Tehát élménydús hétvégét nyújtottunk a kislánynak.
Mikor hazaértünk, gond nélkül "hazaért". Mintha világ életében itt lakott volna. Minden a legnagyobb rendben!
Ati