2009. február 28., szombat

Csigák


Holnap, illetve ma jönnek az öcsémék. A fiának most ünnepeljük a névnapját. Kitaláltam, hogy varrok neki egy csigát. Meg a hugának is egyet, nehogy féltékeny legyen. Olyan jópofa és pofonegyszerűnek tűnt. Egészen addig, míg nem kezdtem a házat kifordítani. Két estét elmolyoltam velük, de kész vannak. Nagyon nem állt kézre, mikor a házát és a testét varrtam össze. És ez sajnos meg is látszik rajta. Többet kell varrnom, nagyon kijöttem a gyakorlatból.
Remélem, a srácoknak tetszeni fog.

5 megjegyzés:

Körmi írta...

Biztos fog tetszeni a gyerkőcöknek a csiga-biga!!...nekem tetszene!! :P... egyáltalán nem baj, hogy nem tökéletes, így egyedi!!...s varrjál csak többet, de ne a tökéletességért, hanem a varrás öröméért! ;D:D

Körmi írta...

Jajjj...ez lemaradt!

...Jéééé!! a macskusz alszik!!?? :DDDD...

Nyafkamacska írta...

Köszi :-)
Valamikor sokat varrtam. Ruhákat és figurákat is. Aztán kimaradt majd 10 év. Mostanság kezdtem újra. Rengeteget felejtettem. Nem csak a fejem, de a kezeim is.
Egyenlőre nem a varrás öröm, hanem az eredmény.

Béla még gyerek. Éjfélkor ágyban a helye. Különben hogy ébresztene fel hajnali 4-kor? :-)

Nóra írta...

Szia Nyafkamacska!
Juhizs barátosném blogjában láttalak meg és miután beléptem, majd beleolvastam a blogodba döntöttem úgy, eztán rendszeresen olvaslak! hogy miért, könnyen megérted, ha ellátogatsz hozzám, elolvasod a bem oldlamat és megnézed a képeimet!

Nyafkamacska írta...

Szia Nóra!
Én már jártam az oldaladon, de Jamest akkor nem vettem észre. Annyira elbámultam azt a csodás festett erdődet. Jaj, az gyönyörű!