2010. január 31., vasárnap

Nem nyafognéka havazás miatt. Mikor havazzon, ha nem januárban? De muszáj pont aznap leesni több januárra elég hónak, amelyik délután rám egy Budafok-Angyalföld-Kőbánya körút vár?

Kuksikáért (fenti kép) Angyalföldre jöttek az új gazdik. Ginát (alsó kép) Kőbányára szállítottam házhoz. Ők mindketten a magyar "állattartási kultúra" áldozatai. Kuksikának a balszemét már nem lehetett megmenteni, mire hozzánk került. Gina megúszta egy szemhéj plasztikával és részleges látótérkieséssel.
Szerencsések. Mindkettőre gyorsan rátalált egy remek gazdi, akit nem zavar a fogyatékosságuk.
Mindegyik a szívemhez nő, de Gina különösen nagy darabot vitt magával belőle.A roadshow, vagy inkább roadsnow végén még ellapátolhattam pár köbméter havat, hogy le tudjak parkolni. Hajnalban majd azért lapátolhatok, hogy ki tudjak állni a járda mellől.
Kis padlizsánomat hóekére cserélném :-)

4 megjegyzés:

Tinkmara írta...

Nem tudok mit mondani. Nyeldesem a könnyeim.

Nyafkamacska írta...

Ne ríjjál! Ők szerencsések. Jól vannak, melegben, tele pocakkal. Szeretik és dédelgetik őket.
Legalábbis ajánlom a gazdiknak, hogy gyorsan és csupa jót válaszoljanak az érdeklődő méljeimre! :-)

Rita írta...

olyan jo ilyeneket olvasni!!!! Persze, nagyon szomoru hogy megsérültek bántották öket stb, de ennek a két macsnak jora fordult a sorsa és remélhetöleg szeretö gazdik gondoskodnak roluk kis macskaéletük végéig!!!!SAjnos nem mind ilyen szerencsés!!!!Aniko, Te továbbra is tündér vagy!!!!

Tinkmara írta...

Nem is tudom, min ríttam. Egszerre a meghatottságtól, mert nagy öröm, hogy vannak ilyen emberek, mint Te, hogy vannak jók még mások, akik befogadják az ilyen kis szenvedőket, megsirattam a szenvedésüket, de leginkább a többieket, akik nem ilyen szerencsések és azt is, hogy ilyen szörnyű emberek vannak körülöttünk.