2010. január 31., vasárnap

Nem nyafognék



a havazás miatt. Mikor havazzon, ha nem januárban? De muszáj pont aznap leesni több januárra elég hónak, amelyik délután rám egy Budafok-Angyalföld-Kőbánya körút vár?

Kuksikáért (fenti kép) Angyalföldre jöttek az új gazdik. Ginát (alsó kép) Kőbányára szállítottam házhoz. Ők mindketten a magyar "állattartási kultúra" áldozatai. Kuksikának a balszemét már nem lehetett megmenteni, mire hozzánk került. Gina megúszta egy szemhéj plasztikával és részleges látótérkieséssel.
Szerencsések. Mindkettőre gyorsan rátalált egy remek gazdi, akit nem zavar a fogyatékosságuk.
Mindegyik a szívemhez nő, de Gina különösen nagy darabot vitt magával belőle.



A roadshow, vagy inkább roadsnow végén még ellapátolhattam pár köbméter havat, hogy le tudjak parkolni. Hajnalban majd azért lapátolhatok, hogy ki tudjak állni a járda mellől.
Kis padlizsánomat hóekére cserélném :-)

4 megjegyzés:

Tinkmara írta...

Nem tudok mit mondani. Nyeldesem a könnyeim.

Nyafkamacska írta...

Ne ríjjál! Ők szerencsések. Jól vannak, melegben, tele pocakkal. Szeretik és dédelgetik őket.
Legalábbis ajánlom a gazdiknak, hogy gyorsan és csupa jót válaszoljanak az érdeklődő méljeimre! :-)

Rita írta...

olyan jo ilyeneket olvasni!!!! Persze, nagyon szomoru hogy megsérültek bántották öket stb, de ennek a két macsnak jora fordult a sorsa és remélhetöleg szeretö gazdik gondoskodnak roluk kis macskaéletük végéig!!!!SAjnos nem mind ilyen szerencsés!!!!Aniko, Te továbbra is tündér vagy!!!!

Tinkmara írta...

Nem is tudom, min ríttam. Egszerre a meghatottságtól, mert nagy öröm, hogy vannak ilyen emberek, mint Te, hogy vannak jók még mások, akik befogadják az ilyen kis szenvedőket, megsirattam a szenvedésüket, de leginkább a többieket, akik nem ilyen szerencsések és azt is, hogy ilyen szörnyű emberek vannak körülöttünk.