2010. február 23., kedd

Kuksika



Féltünk, hogy nem találunk neki gazdit. Egyik szemét elvitte a kezeletlen macskanátha, és a fogyatékosságot nálunk elég kevesen tolarálják.

Kuksika gazdáitól kaptam a fenti képet, és az alábbi levélrészletet:
"Egyik kedvenc esti közös elfoglaltsága velünk a laptopos vadászat és mozizás. Amint elővesszük a laptopot, már spurizik is mellénk, hogy vadásszon a kurzorra a képernyőn. Nagyon szereti, ha a youtube-ról állatos filmeket vetítünk neki, kedvenc videója a Maru cicáról szólók és minden, amiben madarak repkednek :) Az az érzésünk, hogy úgy hiszi, hogy ezek az állatok a laptop mögött vannak, mert rendre keresni szokta őket a képernyő mögött :)"

Imádok ilyen leveleket kapni. Még akkor is, ha mindig bőgök rajtuk.

3 megjegyzés:

Ledorka írta...

:))) Azt elhiszem, hogy imádod az ilyen leveleket! Szívmelengető.

Rita írta...

De jo hogy ilyen szuper helye lett neki!!!! Tapasztalatom szerint a macskák jol megvannak ilyen fogyatékossággal, az emberek nehezebben fogadják el mint maguka cicok. Van egy ismerösöm (az állatvédöknél nyüzsög ö is) hazavitt két éve egy teljesen vak 10 hetes cicát, a menhely el akata altatni, mondván hogy vakon nem tud a macska élni. Persze szobacica, de ugyan ugy teljes biztonsággal ugrál a butorokon, macskafán mint a másik két cica aki ott lakik (az egyiknek csak 3 lába van, de ez öt sem zavarja igazán, rohangál játszik a többiekkel)Nagyon kedves, ragaszkodo cic lett belöle! Az ilyen állatok annyira hálásak, megéri öket hazavinni, többszörösen meghálálják!!!!!!!!

Juhizs írta...

a mi régi cicánk imádott a képernyőn repkedő pingpong labdákra csapkodni :-)