2009. augusztus 21., péntek

Bluette már a spájzban van


Bluette babái időközben 7. hetükbe léptek. Még szükségük lenne a mamájukra, de már boldogulnak nélküle is egy odaadó és hozzáértő ember mellett. Jócskán kinőtték ketrecet amiben laktak. Szükségük volt arra, hogy hozzászokjanak az emberekhez, különben nem lehet örökbeadni őket. Így a barátnőm hazavitte őket. A mamijuknak pedig egy remek és nagylelkű gazdijelöltje akadt. Olyan, akinél én is szívesen lennék macska :-) Fizette Bluette tesztjeit, oltásait, ivartalanítását és nagy örömmel várta. Kedden este elvittem hozzá, de sajnos meghiúsult az örökbefogadás. Bluette emberekkel nagyon kedves, barátságos, bujós. De valami elképesztő mértékben fél más macskáktól. És ezt támadással kompenzálja. Nekimegy mindenkinek akit ér. Sajnos a gazdijelöltjét is alaposan összekaszabolta, így felelőtlenség lett volna tőlem ha otthagyom.
Hazahoztam és beköltöztettem a spájzba. Próbálom meggyőzni, hogy nem bántja senki, nem kell félnie a macskáimtól. Valamicskét talán javult a helyzet. De csak valamicskét. Az éjszaka nekem is jutott pár karmolás. Minden jel szerint csak olyan helyre lehet örökbeadni, ahol nincs másik állat.
Gyönyörű és kedves cica. Szerintem az ősei közt van oroszkék. És biztosan van sziámi is. A szöcskét se zárnám ki :-) Hosszú, vékony lábai vannak és semmilyen magas polc nem elérhetetlen számára.
Nagyon szeretném megtartani, de nem lehet :-(((

4 megjegyzés:

Ledorka írta...

Gyönyörű cica. :) Remélem, találsz neki gazdit, akinek ő lesz a kincse. :)

Náncsi írta...

ohh deszééép:)kár hogy nálunk is találna kaszabolnivalót:) a mi kiscicáink is kinyitották már a szemecskéjüket:)

Ledorka írta...

Meghívhatlak egy pohár italra? :) http://oltogeto.blogspot.com/2009/08/limonade-es-meg-egy.html

Névtelen írta...

Most látom, hogy Lidércke is meghívott, de most már mindegy. Én is meghívlak egy limonádéra, ha elfogadod. Jobb kettő, mint egy sem. Nézz be hozzám. A cica pedig tényleg különlegesen szép!